Lesene stopnice Jezeršek – po vaši meri in okusu 

logo-jezersek-horizontal-250

Mizarstvo Jezeršek je že od začetka obstoja, od leta 1978, specializirano za proizvodnjo lesenih stopnic. V tem obdobju so izdelali že preko 12.000 stopnišč, vse po naročilu, po merah in željah strank. Skozi leta si je podjetje pridobilo in utrdilo ugled kot vodilni proizvajalec unikatnih, vrhunsko oblikovanih in kakovostno izdelanih lesenih stopnic po naročilu.

“Čeprav je res, da je moderna tehnologija pomembno izboljšala našo ponudbo, je glavna konkurenčna prednost Mizarstva Jezeršek še vedno bogato znanje, ki smo si ga nabrali v dolgih letih obstoja našega podjetja,” je povedal Nejc Jezeršek, ki vodi družinsko podjetje kot prvi med enakimi in z ramo ob rami še z dvema bratoma, Janezom in Boštjanom.

Tehnološka dovršenost lesenih stopnišč po meri

Pri Mizarstvu Jezeršek vestno vlagajo v razvoj in novosti na področju strojne in programske opreme v lesni industriji. Da so meritve natančne do milimetra, uporabljajo 3D skener, moderna programska oprema jim omogoča natančen izris in projektiranje stopnic.

Proizvodnja je opremljena tako s klasičnimi mizarskimi kot tudi z najnovejšimi računalniško krmiljenimi stroji. Pravo piko na i vsakega izdelka pa dodajo ročni zaključki njihovih mojstrov.

Vrhunska tehnologija ter znanje jim omogočata, da pod svoje okrilje z lahkoto sprejmejo naročila za najbolj zahtevne stranke.

Na najzahtevnejše projekte lesenih stopnišč so pri Jezerškovih še posebej ponosni, saj je za njihovo realizacijo običajno potrebno precejšnje število ur načrtovanja in razvoja novih rešitev.

Pa vendar v Mizarstvu Jezeršek ne delajo samo zahtevnih projektov, ampak so dostopni in cenovno konkurenčni tudi pri povsem vsakdanjih naročilih. Prav zaradi njihove preprostosti in posluha za potrebe kogarkoli, ki jih obišče, jih tako pogosto srečamo v mnogih, čisto običajnih domovih širom sveta.

Lesene stopnice za vsak dom

Stopnice že dolgo niso več le pot navzgor ali navzdol – postale so pomemben vizualni element, ki sooblikuje podobo prostora.

Pri izbiri vrste lesa in oblike stopnic je zato treba v obzir vzeti stilsko in barvno skladnost izdelka s talnimi oblogami, vrati in ostalim pohištvom.
V Mizarstvu Jezeršek izdelujejo:

  • Samonosilna stopnišča, z nosilno konstrukcijo iz lesa ali kovine, ki je lahko ravna ali krivljena. Izbirate lahko med enostavnimi in najbolj zahtevnimi oblikami, klasičnega, rustikalnega ali modernega videza. Posebej so znani po najzahtevnejših oblikah stopnišč s krivljenimi elementi.
  • Obloge betonskih stopnišč, pri katerih obstoječo betonsko konstrukcijo obložijo z lesom.
  • Ograje izdelajo v kombinaciji z lesenimi stopnicami ali pa individualno za stopnišča, obložena tudi z drugimi materiali, kot so marmor, keramika, kovina ali vinil.

“S srcem pristopimo do vsake stranke, ne glede na obseg projekta. Vsake stopnice so namreč zgodba zase in komaj čakamo, da jo začnemo in razvijemo z vso svojo pozornostjo in izkušnjami.”

“Sposobni smo izpolniti vizije znamenitih arhitektov v njihovi neponovljivi enkratnosti, a hkrati z isto zavzetostjo in spoštovanjem izdelati stopnice, ki plemenitijo sleherni dom.”

KONTAKT

Stopite v stik z njimi

stopnice-jezersek-3

NASLOV

Mizarstvo Jezeršek d. o. o.
Hotavlje 7b
SI-4224 Gorenja vas

POKLIČITE

+386 (0)4 518 15 48

PIŠITE NAM

info@stopnice-jezersk.si

Oddajte povpraševanje

Člani skupine Vila Bravum