Revija Radosti bivanja

Za ogled revije Radosti bivanja kliknite na naslovnico.

 
 
 

Pohištvo Bolčič

Pohištvo Bolčič

Ni ga materiala, ki bi bil za pohištvo bolj topel, bolj domač in bolj vesel kakor je les. Mojstri v Pohištvu Bolčič imajo zato les radi. Ob nadpovprečni tehnološki opremljenosti in usposobljenosti, predvsem pa tradiciji, dolgi kar tri generacije, so razvili do lesa tenkočuten odnos. V zadnjih letih razvijajo izvirno pohištvo v sodelovanju s priznanimi domačimi oblikovalci in z njim navdušujejo tudi na mednarodnih sejmih.

Kos lesa obdelajo in uporabijo tako, da je njegova uporabna in estetska vrednost čim večja, nato pa ga s svojim znanjem in odnosom sestavijo v pohištvo, ki vedno znova razveseli uporabnika.

Z izdelki Pohištva Bolčič boste dobili trajno uporabno in estetsko vrednost. Vsak njihov kos pohištva je po svoje umetnina, še posebej zato, ker ga je dekorirala narava.

Spletna stran: http://www.bolcic.si/

 

 
 
 

Povpraševanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.