Revija Radosti bivanja

Za ogled revije Radosti bivanja kliknite na naslovnico.

 
 
 

Predstavitev podjetja Remax

Predstavitev podjetja Remax

Dejavnost podjetja Remax se je začela leta 1984 s proizvodnjo montažnih bazenov. Danes se podjetje Remax ukvarja z gradnjo, opremljanjem in vzdrževanjem bazenov, savn, whirlpoolov in fontan ne le v Sloveniji, pač pa tudi na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Srbiji. 

 
 
 

Bazeni

Bazeni

Poleg sonca in svežega zraka je voda nepogrešljiv element prijetnega počutja večine ljudi. Koristi dobremu počutju, zdravju in lepoti, saj nas redno kopanje, plavanje in telovadba v vodi sproščajo ter združujejo z današnjim hitrim življenjskim slogom obremenjene in odtujene družine in ustvarjajo optimistično razpoloženje.

Vse to si lahko privoščimo tudi v svojem domu z lastnim bazenom. Ko razmišljamo o družinskem bazenu se vprašamo kakšen bazen bomo izbrali. Pomembna je izbira prostora, način gradnje, izbira opreme in mnoge druge stvari. Pri teh odločitvah vam z veseljem pomagamo in poskrbimo, da vam bo bazen v veselje še dolgo časa.

 
 
 

Wellness

Wellness

Ena od neobhodnih danosti sodobnega življenja so hitre spremembe, te pa vodijo v hiter tempo življenja in zahtevajo hitre odločitve ter hipna prilagajanja novim situacijam. Posledice so stres, hitra prehrana, preobremenjenost, utrujenost, slabša koncentracija in podobno. Okolje, v katerem živimo in se gibljemo, torej v veliki meri vpliva na življenjski slog posameznika. Zaradi teh obremenitev vse več posameznikov išče različne možnosti rekreacije in sprostitve, iz katerih črpajo energijo za uspešno delovanje organizma in duha. Želja po obvladovanju in uravnoteženju posameznih področij našega življenja nas pripelje do vse bolj aktualne besede - wellness.

Wellness obsega vse, kar je povezano z zdravjem in dobrim počutjem - od telesnih aktivnosti, zdrave prehrane, do sprostitve in pozitivnega pristopa do življenja. Omogoča nam, da vstopimo v drug svet, v svet sprostitve, užitka, razvajanja, v svet, kjer se napolnimo z energijo in močmi za nove izzive in ustvarjalnost.

Del tega vam lahko ponudimo tudi mi. Poleg bogate izbire savn, kopeli, bazenov in fontan, vam ponujamo tudi svetovanje, načrtovanje in izvedbo. Tako lahko v vašem domu pričaramo wellness oazo, ki ste si jo vedno želeli.

 
 
 

Fontane

Fontane

Narava nam ponuja elemente, ki na nas vplivajo sproščujoče in nam pomagajo, da za trenutek pozabimo na težave in stres in se prepustimo svojim mislim in občutkom. Eden od teh elementov je prav gotovo voda. To je razlog, da so fontane v vsej človeški zgodovini tako priljubljene, pa naj bodo na javnih prostorih ali v zavetju lastnega doma. Pri Remaxu za vas načrtujejo, izvedejo in vzdržujejo fontane vseh vrst in velikosti.

 
 
 

Povpraševanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.