Revija Radosti bivanja

Za ogled revije Radosti bivanja kliknite na naslovnico.

 
 
 

Pirnar dobitnik prestižne nagrade Red Dot

Pirnar dobitnik prestižne nagrade Red Dot

Prestižno nagrado Red Dot Design Award je letos prejela vhodna stena PIRNAR Theatrica, svetovna inovacija vodilnega evropskega inovatorja hišnih vhodnih vrat. Patentirana Theatrica predstavlja prva brezdotična in popolnoma samodejna hišna vhodna vrata na svetu, primerna za pasivne hiše. Ob odpiranju zdrsne v zidano ali stekleno steno. Vgrajeni sistem prepoznavanja obraza omogoča vstop le lastniku in njegovi družini, umetna inteligenca pa omogoča tudi varno prekinitev zapiranja ob najmanjši oviri med vrati. Theatrica ni samo tehnološki, temveč tudi estetski presežek. Ker nima nobenega potezala, je njena površina lahko iz lesa, aluminija stekla ali kamna. Lahko je izdelana v največjih dimenzijah, tudi kot dvojna vrata, kar še poudari vtis odpirajoče se stene.

PIRNAR, katerega zametki segajo v leto 1968, je hitro rastoče družinsko podjetje z več kot 200 zaposlenimi in razvito prodajno mrežo po vsej Evropi. Vhodi PIRNAR so eni najbolj brezkompromisno izdelanih vhodov na trgu, prisotni na vseh celinah sveta.

www.pirnar.si

 
 
 

marec, 2019

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.