Alpod, sanjska tla z vsega sveta

Alpod talne obloge - logotip horizontal

Podjetje Alpod je največji distributer lesenih talnih oblog v jugovzhodni Evropi. Njihova bogata ponudba obsega parkete z vseh koncev sveta, pluto, laminate in vinilne talne obloge.

V salonih podjetja Alpod v Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti in Cerknici vam bodo prisluhnili, svetovali in pomagali pri odločitvah. Ni dovolj videti le slike na spletu, ljudje smo pač taki, da hočemo “pogledati” tudi z rokami, se dotakniti, pobožati, občutiti toplino in strukturo lesa, preveriti kakovost obdelave.

V njihovih salonih lahko izbirate med masivnimi parketi, dvo- in tro-slojnimi parketi in kmečkimi deskami. Na voljo je več kot 400 različnih dekorjev laminatnih talnih oblog, atraktivne plute ter vinilnih, tekstilnih in zunanjih talnih oblog.

Prepustite se občutku in izberite svoj parket ali laminat z okusom

Vsak kos pohištva v našem domu je odraz naše osebnosti in tudi s tlemi in talnimi oblogami ni nič drugače. Izbira talne obloge lahko ključno vpliva na kakovost bivalnih in poslovnih prostorov, pa naj gre za parket ali laminat. V podjetju Alpod vam prisluhnejo, svetujejo in pomagajo izbrati pravi izdelek v njihovi pestri paleti talnih oblog, med katerimi lahko izbirate glede na svoj značaj in trenutne potrebe.

Na voljo so vam podi, ki delujejo hladno in umirjeno, ali pa taki, ki vnašajo v vaš dom toplino in igrivost, veselje in razposajenost. Najdete lahko tudi parkete ali laminate, ki bodo v prostoru delovali divje in pogumno, pa tudi povsem moderno ali, ravno nasprotno, tradicionalno. Z izbiro ustrezne talne obloge lahko celoten prostor dobi pridih rustikalnega in starinskega, ali pa se igrate s podobo kmečkega ali meščanskega poda. Prepustite se občutkom in izberite z okusom, izberite tako, da bo v vaši izbiri talnih oblog zlahka prepoznati vas same.

Lepota lesa ujeta v lesene talne obloge

Dom je prostor, ki mu vsakdo želi dati osebni pečat. Vsaka malenkost, ki jo vnesemo vanj, odraža našo osebnost, naše želje in potrebe. V kolikšni meri talne obloge vplivajo na ustvarjanje značaja prostora? Odgovor je nedvoumno jasen – v veliki! Kolekcija Heritage Dream je našla navdih v naravnih lepotah 29 otokov širom sveta, zato kolekcijo sestavlja 29 različnih vrst hrastovega parketa. Rdeča nit kolekcije Heritage Dream je velikost desk in posebna površinska obdelava lesa. Deske so večjih dimenzij (190 x 1900 mm), saj se želi kolekcija s tem približati podobi parketov, ki so jih nekoč vgrajevali v slovenske kmečke hiše, predvsem v osrednji prostor, t. i. »hišo«, kakor tudi v kamro ali izbo. Tudi zaradi obdelave površine desk videz spominja na stare kmečke deske. Včasih so kmečki pod čistili z vodo in grobo krtačo in s tem lesu odstranili mehkejše dele (rani les), medtem ko je trši del (kasni les) ostal. Površina tako postane bolj groba, pa tudi odpornejša na udarce. Deske v kolekciji Heritage Dream so velikokrat predhodno krtačene, s tem pa se približajo deskam iz naše preteklosti. V želji, da bi bile čim bolj podobne nekdanjim, jih večinoma obdelamo z naravnimi olji. Z oljenjem damo deskam mehkejši in bolj naraven otip, možno pa je tudi kasnejše obnavljanje in osveževanje površine.

Kolekcija Heritage Dream obsega parkete iz kar 29 različnih vrst hrasta.

Največji izbor talnih oblog na www.Floor-Experts.si

KONTAKT

Obiščite jih v prodajnih salonih

Alpodov prodajni salon v ljubljanskem nakupovalnem središču na Rudniku (Ukmarjeva ulica 2, stavba C) je odprt od 8. do 20. ure in ob sobotah od 9. do 13. ure. 

Center talnih oblog Alpod v Mariboru najdete na Tržaški cesti 65. Odprt je vsak delovnik od 8. do 18. ure, ob sobotah od 8. do 12. ure.

Vabljeni tudi v salon v Cerknici, Podskrajnik 112, kjer vas pričakujejo vsak dan od 8. do 18. ure, ob sobotah do 12. ure.

V Murski Soboti jih obiščite v Centru talnih oblog Alpod, Noršinska ulica 6. Od ponedeljka do petka so za vas odprti od 8.00 do 17.30, ob sobotah pa od 8. do 12. ure. 

V Alpodu nudijo pestro izbiro talnih oblog in strokovno svetujejo.

Za več informacij lahko obiščete www.alpod.si ali www.floor-experts.si in pišete na info@alpod.si.

NASLOV

Podskrajnik 112
SI-1380 Cerknica

POKLIČITE

+386 (0)1 7071 407

PIŠITE NAM

info@alpod.si

Oddajte povpraševanje

Člani skupine Vila Bravum