Revija Radosti bivanja

Za ogled revije Radosti bivanja kliknite na naslovnico.

 
 
 

Mizarstvo Erjavec

Mizarstvo Erjavec

Kuhinje Erjavec so danes eno vodilnih podjetij, ki se ukvarja z opremljanjem domov. Osredotočili so se na izdelavo kuhinj po meri, ki jih izdelujejo že od leta 1971. V podjetju Kuhinje Erjavec izdelujejo kuhinje s posebno naklonjenostjo, njihov končni cilj pa je doseči optimalno razmerje med uporabnostjo in lepoto. Tako uporabniku ne ponudijo samo kuhinje, ampak vir zadovoljstva.

Zavedajo se pomembnosti uporabne in prijetne kuhinje. Na podlagi dolgoletnih izkušenj znajo prisluhniti bodočemu uporabniku, ponuditi najbolj optimalne prostorske rešitve in svetovati pri izbiri materialov. Njihovi strokovnjaki na podlagi želja in prostorskih možnosti bodočih uporabnikov pripravijo načrte s tridimenzionalnimi prikazi, v katerih so že prikazani izbrani materiali in barvne kombinacije. Takšen prikaz omogoča realen vpogled v prostor, zato je odločitev za Kuhinjo Erjavec enostavnejša in preprostejša, saj zahteva od kupca manj napora pri ustvarjanju predstav o novi kuhinji.

Kuhinje Erjavec predstavljajo visoko kakovostno pohištvo izdelano po meri in se ponašajo s pestro izbiro materialov, oblik in tehnoloških rešitev. Pri načrtovanju nove kuhinje so kupcem v pomoč strokovnjaki s področja oblikovanja in urejanja interjerja stanovanj in hiš, ki vedo kako združiti funkcijo in obliko v harmonično celoto.

Spletna stran: http://www.kuhinje-erjavec.si/

 
 
 

Povpraševanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.