Lesena notranja vrata, ki pustijo pečat

fold-kampologo

Znani so predvsem po svojih klasičnih lesenih notranjih vratih KAMPO in notranjih vratih za posebne namene in načine vgradnje KAMPO EI30, vendar v podjetju KAMPO izdelujejo tudi pohištveno opremo. Njihovi mizarski mojstri izvedejo vsa mizarska dela, ki jih pri večji prenovi ali novogradnji nikoli ne zmanjka in dajo s tem piko na i celotnemu interierju. So pa tudi strokovnjaki za hotelsko opremo.

Gre za še enega izmed programov v široki proizvodni paleti podjetja Kampo, pri čemer imamo v mislih tako pohištveno opremo hotelskih sob kot opremo skupnih prostorov hotela. Za opremo hotelskih sob velja, da gre za serijsko izdelana lesena notranja vrata, za razliko od opreme javnega dela hotela, ki je unikatni izdelek. Pri unikatnih izdelkih se najbolj pokaže klasično znanje mizarskih mojstrov, timsko delo ekipe, v kateri morajo skladno sodelovati tehnologi, operaterji, mizarji v površinski obdelavi in ne nazadnje monterji, ki v hotelu sestavijo in namestijo opremo.

Pri unikatnih lesenih izdelkih za hotelsko recepcijo ali jedilnico je zelo pomembno, da lahko vse elemente izdela in vgradi isti izvajalec, česar se še posebno zavedajo arhitekti in investitorji. S tem je zagotovljena enaka kakovost izdelave za vse lesene izdelke, pa naj gre za posamične pohištvene elemente, ali pa radiatorske maske, sanitarne pregradne stene, stropne ali stenske obloge. Tudi v stene popolnoma integrirana vrata so odlika mojstrov iz podjetja KAMPO.

Notranja vrata v hotelu na Bledu

Eden bolj priljubljenih blejskih hotelov je pred nekaj leti dobil novo podobo in novo ime: Rikli Balance Hotel. Izdelava opreme javnega dela hotela je bila za podjetje KAMPO izziv tako po tehnološki kot po izvedbeni strani. Arhitekti so v projektih predvideli ščetkano površinsko obdelavo, ki jo sicer pri Kampu izvajajo, a tokrat je bila kvadratura predvidenih ščetkanih površin prevelika za obstoječ stroj, zato je bil prvi korak pri izvedbi projekta nakup novega zmogljivejšega stroja za ščetkanje.

Ščetkane površine dajejo alpskemu okolju, v katerega je postavljen hotel Rikli Balance, pridih avtentičnosti in domačnosti. Ljudje danes vse bolj iščejo stik z naravo in ravno pravilno obdelan les je material, ki ga želijo začutiti tudi v prostorih, ki so namenjeni oddihu ali bivanju. Po izvedbeni strani pa so se Kampovi mojstri pri projektu srečali z zahtevnimi detajli, saj se zgodba interierja javnega dela hotela navezuje na kranjsko čebelico. Posamezni elementi ščetkanih stenskih oblog so heksagonalne oblike. Iz narave vemo, da heksagonalna, šesterokotna geometrijska oblika omogoča trdnost strukture in je zato osnovna oblika čebeljega satovja. Enaka vizualna šesterokotna oblika se ponovi kot igra senc tudi na stropu.

Pridni kot čebele

Rikli Balance Hotel spada med večje turistične objekte, a v podjetju KAMPO znajo prisluhniti tudi lastnikom manjših družinskih hotelov, apartmajev, kampov in v zadnjih letih tako popularnih hostlov. “Zahteve in želje investitorjev so različne kot je raznovrstna naša slovenska pokrajina, a verjamemo, da z obrtniškim mizarskim znanjem in trajnostno naravnanim pohištvom, ki se vklaplja v lokalno okolje, osrečimo tako naročnika kot njihove goste,” pravijo pri Kampu.

Tako kot pridne delavke čebele gradijo trdno strukturo v satju, tako tudi zaposleni v podjetju KAMPO že skoraj 30 let gradijo svojo zgodbo o Šentviških mizarjih. Vabijo vas, da jih obiščete, saj so prepričani, da boste skupaj poiskali rešitve za pohištveno opremo, ki bo prilagojena prav vam in bo v celoti zadovoljila vaše osebne potrebe.

KONTAKT

Obiščite jih v prodajnih salonih

Show room je odprt od ponedeljka do petka od 7. do 15. ure, po predhodnem dogovoru pa tudi popoldan.

NASLOV

Kampo d. o. o.
Tacenska cesta 27
SI-1210 Ljubljana

POKLIČITE

+386 (0)1 513 21 30

PIŠITE NAM

info@kampo.si

Oddajte povpraševanje

Člani skupine Vila Bravum