Revija Radosti bivanja

Za ogled revije Radosti bivanja kliknite na naslovnico.

 
 
 

Naziv Obrtnik leta 2012 direktorju podjetja Kampo

Marko Kajzer, direktor podjetja Kampo, je bil proglašen za Obrtnika leta 2012. Na Dnevih slovenske obrti in podjetništva mu je ob prejemu laskavega naziva, ki ima v teh težkih časih še večjo vrednost, čestital tudi predsednik države, Danilo Türk

Podjetje Kampo velja za enega tehnološko najnaprednejših podjetij v Ljubljani. Osrednji proizvodni program podjetja so lesena notranja vrata, pohištvo in oprema po naročilu. Vsi izdelki so ob podpori najsodobnejše tehnologije še vedno obrtni in unikatni. Marko Kajzer živi in dela v mizarski delavnici od otroških let, saj nadaljuje polstoletno družinsko tradicijo. Nove smernice uveljavlja tako po oblikovalski kot po tehnološki in izvedbeni plati, v svoje vrste pa so ga povabili tudi inovatorji, saj je dosegel izjemne rezultate pri razvoju protipožarnih vrat.

 

Galerija

 
 
 
 

Kampo

Kampo

Podjetje Kampo od leta 1990 nadaljuje mizarsko obrt, katere začetki segajo že skoraj 50 let v preteklost. Ob ustanovitvi podjetja so si zadali za cilj, da bo pri njihovem poslovanju kakovost prevladovala nad količino. Izdelujejo notranja vrata višjega cenovnega razreda, saj so prepričani, da le tako lahko upravičijo tradicijo šentviških mizarjev.

Poudarjajo, da je za izvedbo vrhunsko oblikovanih in kakovostnih vrat potrebno tesno sodelovanje naročnika, arhitekta in izvajalca ob podpori najsodobnejše tehnologije, zato so v preteklih osemnajstih letih vse svoje napore vlagali v sledenje trendom sodobnega oblikovanja in v razvoj novih tehnologij.

Zaradi vsega tega zmorejo uresničevati projekte, v katerih zadovoljni naročniki postajajo tudi trajni poslovni partnerji, na kar so še posebej ponosni.

Spletna stran: http://www.kampo.si/

 
 
 

Povpraševanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.