Vaša nova sedežna: udobje, ki ga ne boste hoteli zapustiti

novak-oblazinjeno-pohistvo-logotip-horizontalni

Podjetje Novak, oblazinjeno pohištvo, je sinonim za udobne in elegantne kavče, sedežne garniture, zofe, počivalnike, fotelje, dvosede in trosede, tabureje, barske stole in celo oblazinjene gugalnike. Imajo dolgoletne izkušnje pri izdelavi oblazinjenega pohištva.

Pohištvo Novak svojo priljubljenost na trgu dosega predvsem zato, ker znajo njihovi mojstri za oblazinjeno pohištvo prisluhniti željam kupcev. Obenem je njihova prednost tudi v tem, da pozorno spremljajo spremembe v življenjskem slogu in potrebah modernega človeka in temu prilagajajo svoje inovativne izdelke.

Eden izmed takih izdelkov je tudi sedežna garnitura Lucas. Posebnost sedežne Lucas je, da ima v hrbtišču naslonov za roke ali za hrbet vgrajene police za odlaganje knjig ali drugih predmetov, ki so nepogrešljivi v dnevni sobi. Sedežna garnitura Lucas ni brez razloga najbolje prodajana sedežna garnitura podjetja Novak, oblazinjeno pohištvo. Oblikovana je tako, da jo sestavlja več med seboj kompatibilnih elementov, ki jih lahko uporabnik poljubno kombinira in s tem ustvari svoj izdelek »po meri«. Garnitura Lucas, ki sta jo zasnovala brata Novak, je navdušila tudi člane Društva oblikovalcev Slovenije, kjer so zapisali: »Kompozicijo Lucas odlikuje prefinjena eleganca, izčiščene oblike, natančna izdelava in odlični materiali, detajl kovinskih vgradnih polic, predvsem pa možnost usmerjenega a kreativnega samooblikovanja naročnika,« in dodali, da je ključ do dodane vrednosti izdelka kombinacija dobrega oblikovanja in tržnega uspeha.

Sedežne garniture modernih, vendar večnih oblik

V Oblazinjenem pohištvu Novak se zavedajo, da je sedežna garnitura kos pohištva, ki v dom pride za dolgo, zato mora biti oblikovana tako, da nam je všeč še po desetih letih. In ne le to – nuditi nam mora tudi vse udobje, ki si ga v svojem bivališču želimo in zaslužimo. Za ljudi, ki se radi sproščeno »zleknejo« in ki jim niso po volji pokrčene noge, so oblikovali sedežno garnituro Marcus. Marcus ne varčuje z dimenzijami, ampak omogoča popolno razkošje. Do izraza pride še zlasti v večjih ambientih in v zelo zračnih in odprtih dnevnih sobah, kjer se Marcus postavlja v središče dogajanja.

Lana je sedežna garnitura po meri barvitih in razigranih ambientov. Kombiniranje več barv v eni sedežni garnituri je novejši trend v oblikovanju oblazinjenega pohištva, kar so s pridom uporabili tudi v Oblazinjenem pohištvu Novak. Lana je všeč vsem, ki prisegajo na živahne barve in ki jih pri oblikovanju svojega doma ni strah uporabiti nenavadnih kombinacij.
Lahkotnost ni ravno lastnost, ki bi jo povezovali s sedežno garnituro, saj ta v naših mislih običajno zavzema mesto nečesa velikega in nepremagljivega. Garnitura Rui razbija stereotipe in dokazuje, da je sedežna garnitura lahko tudi lahkotna in elegantna. Vitko podnožje ustvarja vtis, kot da sedežna garnitura lebdi v zraku, a kljub temu nudi vso potrebno stabilnost.

Edinstvena oblika in enotno sedišče brez vmesnih delitev odlikujeta sedežno garnituro Ruben. Sestavljena je iz troseda in tabureja. Enostavne zaobljene linije oblazinjenih elementov se ponovijo na stranskih kovinskih nogah. Ruben je primerna izbira pri opremljanju tako malih urbanih stanovanj kot tudi velikih hotelskih lobijev.

Počivalniki, barski stoli in gugalnik Googy

Seveda boste v Oblazinjenem pohištvu Novak lahko dobili tudi oblazinjena ležišča, počivalnike, barske stolčke in tudi njihovega priljubljenega Googyja, s katerim so osvojili prestižno nagrado za dizajn Red Dot. Med počivalniki pa naj posebej izpostavimo tudi kraljevski sedež Leo, ki z dominantnimi zaobljenimi oblikami pritegne pozornost, z udobjem pa navduši vsakogar, ki sede nanj.

rdda_win12_cmyk

KONTAKT

Obiščite jih v prodajnem salonu

Vse izdelke lahko preizkusite v salonu oblazinjenega pohištva Novak v Ljubljani, na naslovu V toplice 7 – Slape pri Ljubljani ali si jih ogledate na spletni strani www.pohistvo-novak.si.

Salon je odprt pon – pet: 7.00 – 15.00, tor, čet: 7.00 – 19.00 ali po dogovoru.

NASLOV

V Tolice 7, Slape
SI-1260 Ljubljana - Polje

POKLIČITE

+386 (0)1 528 38 57 +386 41 758 211

PIŠITE NAM

novak@pohistvonovak.si

Oddajte povpraševanje

Člani skupine Vila Bravum