Revija Radosti bivanja

Za ogled revije Radosti bivanja kliknite na naslovnico.

 
 
 

Lesene stopnice,

skulpture sredi doma 

 

Mizarstvo Jezeršek je eno izmed najbolj uglednih na področju izdelave lesenih notranjih stopnic. Svoj sloves prvega med proizvajalci lesenih stopnic gradijo na hitri odzivnosti, prilagodljivosti, kakovosti in konkurenčnih cenah.

33-letno tradicijo obstoja družinskega obrtniškega podjetja nadaljujejo trije bratje, ki trdno verjamejo v delo, sodelovanje, znanje in razvoj. So nosilci več patentov, prijavili so izboljšave v proizvodnem procesu krivljenja stopnic, med njihove inovacije pa sodijo tudi stopnice brez vidne konstrukcije.

Izdelave lesenih stopnic se pri Jezerškovih lotevajo s posebno natančnostjo, in sicer od začetka do konca: od izbire in sušenja lesa, do montaže.

Njihovi strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali tako pri izbiri ustreznih lesnih vrst, kot tudi pri obliki in tehničnih rešitvah lesenih stopnic.

Slednje imajo vrsto prednosti, med katerimi je poleg estetskih lastnosti tudi natančnost izdelave. Vendar pa velja opozorilo, da se je za izdelavo lesenih stopnic potrebno pravočasno dogovoriti - meritve za stopnice se namreč lahko opravijo šele, ko so izdelani estrihi in stene.

Pri Jezeršku še pravijo, da jih lahko stranka obišče bodisi s projektom arhitekta, bodisi s skicirano lastno idejo ali pa s slikico, izrezano iz revije.

Znanje, izkušnje in profesionalen odnos jim omogočajo, da lahko v vseh primerih izdelajo stopnišče, ki bo odgovor na želje naročnika.    

SPLETNA STRAN: www.stopnice-jezersek.si

 

Galerija

 
 
 
 

Povpraševanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.