Revija Radosti bivanja

Za ogled revije Radosti bivanja kliknite na naslovnico.

 
 
 

ES svetila

ES svetila

Svetloba igra v našem življenju še kako pomembno vlogo. Le-ta nadomešča sonce in kljubuje luni, vedno pa ustvarja vzdušje – delovno, domače, igrivo. Vedno več ljudi si namesto vira svetlobe, ki je sam sebi namen, želi svetlobnega vzdušja, ki bo v njihovem domu ali poslovnem prostoru odražal občutek za estetiko in svetlobo.

Izbor svetil in razsvetljave v našem domu ali poslovnem prostoru je pomemben dejavnik, ki v veliki meri vpliva na kakovost bivanja in dela. Najboljše je seveda, če načrtovanje osvetlitve vključimo že v fazi izdelave načrtov, tako se namreč izognemo neprijetnim dodatnim delom in morebitnim tehničnim omejitvam pri postavitvi osvetlitve. Seveda pa to ni vedno mogoče, zato se v podjetju ES svetila potrudijo, da v vsaki situaciji najdejo ustrezno rešitev. V podjetju ES svetila že več kot 20 let celostno skrbijo za svoje kupce.

V fazi načrtovanja nudijo podporo ob postavitvi razsvetljave

  • Opravijo ogled objekta ali vas povabijo na obisk v njihov salon in na podlagi načrta pripravijo predlog osvetlitve
  • Izdelajo izračune in simulacije osvetlitve
  • Dobavijo svetila in stikala
  • Izdelajo elektroinštalacije in opravijo montažo
  • Poskrbijo za oskrbo z žarnicami in sijalkami ter drugim materialom

Servis in vzdrževanje

Verjetno si želite, da bi osvetlitev Vašega doma ali poslovnega prostora bila edinstvena, vendar funkcionalna, v zadnjem času pa veliko vlogo igra tudi energetska potratnost. Zato v podjetju ES svetila izbirajo partnerje, ki so drugačni, nekateri ekskluzivni, prav vsi pa v vrhu. V življenju je za vsako stvar potrebna prava mera in tudi svetlobe je lahko hitro preveč. Zato se v podjetju ES svetila trudijo, da bi zmanjševali svetlobno onesnaževanje in porabo električne energije.
Vedo, da v svoj dom in poslovni prostor ne spustite vsakogar. Morda bo vašo odločitev olajšalo dejstvo, da so strokovnjaki ES svetil s svojim znanjem in izkušnjami poskrbeli za osvetlitev restavracij, cerkva, bencinskih črpalk, trgovin in skladišč, pisarn in seveda neštetih domov. Tuji pa jim niso niti zahtevni objekti z ekstremnimi pogoji, kot so hladilnice, NEK, avtopralnice, ....

Spletna stran: http://www.es-svetila.com/

Vas zanima več? Vprašajte za nasvet strokovnjaka ali pošljite povpraševanje.

ES d.o.o.

Ob Zeleni jami 9
1000 Ljubljana
T: 01 540 16 50
F: 01 540 16 49

 

 

Galerija

 
 
 
 

Povpraševanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.