Bazen, savna, wellness – odličen recept za srečnejši vsakdan

Logotip-remax-bazeni-horizontal

Poleg sonca in svežega zraka je voda nepogrešljiv element prijetnega počutja, saj vpliva na vitalnost, zdravje in lepoto. Skok v domači bazen, plavanje in telovadba v vodi sproščajo, sprostitev v savni in wellnessu pa ustvarja optimistično razpoloženje. 

Glavna dejavnost družinskega podjetja Remax je načrtovanje in ureditev bazenov, njihov program pa dopolnjujejo še masažni bazeni, savne in fontane, z njihovimi velnes ureditvami pa strankam nudijo možnost, da v svojem domu ustvarijo popolno oazo miru in sprostitve. 

Zasnova bazena, savne ali masažnega bazena potrebuje čas, razmislek in izkušnje, da bo končen izdelek izpolnil želje in pričakovanja uporabnikov. Zaradi tega sta izčrpen pogovor in usklajevanje želja s stranko osnova vsakega projekta.

Skozi čas se je klasični montažni »Remax« bazen, s katerimi so v podjetju začeli, prelevil v vgradni, ogrevan bazen z avtomatskim vzdrževanjem vode, povezan s pametno hišo, ki omogoča uporabnikom kar največ prostega časa za uživanje v vodi s svojo družino in prijatelji. 

Domač wellness je v slovenskih domovih vse pogostejši. Nekateri se odločijo samo za masažni bazen, drugi za infrardečo savno, spet tretji za finsko, nekateri pa kar za celotno wellness področje. 

Več kot 35 let izkušenj, nenehna šolanja in obiski sejmov so strokovnjakom podjetja Remax omogočili, da se lahko soočijo s vsakim izzivom in ga uspešno premagajo. Posluh za stranko pa pomeni, da bo ta izziv usmerjen v čim boljšo uresničitev njenih želja. 

Nadzor kakovosti bazenske vode ICO

Pametna naprava ICO omogoča nadzor kakovosti vode tudi brez sistema za vzdrževanje vode.
Naprava ICO plava v bazenu in konstantno meri kakovost vode. Svoje meritve beleži in nam jih posreduje na naprave za upravljanje. Tako lahko ob dostopu preko pametnega telefona, tablice ali računalnika vedno preverimo kakovost vode in izberemo primerne ukrepe.
Naprava ICO namreč na podlagi izmerjenih vrednosti poda predloge dejanj, s katerimi vzpostavimo pravo ravnovesje v bazenski vodi. ICO lahko uporabljamo v svojem domačem bazenu ali na oddaljeni lokaciji, na primer v bazenu ob počitniški hišici, in tako vedno ohranimo pregled nad kakovostjo vode.

KONTAKT

Obiščite jih v prodajnem salonu

Prodajni salon je odprt od ponedeljka do petka 8.00 do 16.00. V poletni sezoni (15.4. – 15.9.) pa od ponedeljka do petka 8.00 do 17.00 in soboto 8.00 do 12.00.

NASLOV

Tržaška 23
SI-2000 Maribor

POKLIČITE

+386 (0)2 300 00 70

PIŠITE NAM

info@remax.si

Oddajte povpraševanje

Člani skupine Vila Bravum