Vhodna vrata in pergole Pirnar

Čudovito. Drzno. Brezkompromisno.

pirnar-vhodna-vrata-horizontal-logo

Pirnar je vodilni svetovni inovator aluminijastih vrat, lesenih vhodnih vrat in pergol, katerega glavni namen je navduševati ljudi z udobnimi in naprednimi inovacijami za sodobno bivanje ter zagotavljati odličnost na vseh ravneh delovanja. Je globalno uveljavljeno podjetje z več kot 250 zaposlenimi, ugledno 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na 30 trgih po vsem svetu. Odlikujejo ga številne mednarodno priznane nagrade za oblikovanje in tehnološke inovacije, ki so plod lastnega vrhunskega razvoja. Vse to jim omogoča, da gradijo prestižno znamko z visoko prepoznavnostjo in beležijo nenehno rast podjetja.

Vodilni svetovni inovator vhodnih vrat

V Pirnarju ne marajo kompromisov, zato boste njihove mojstrovine prepoznali po filigranski natančnosti in ročno dodelanih detajlih, ki jih ni mogoče izdelati strojno. Na ta način postavljajo trende v panogi, se inovativno odzivajo na globalne potrebe in estetiko sodobnega bivanja.

Edinstvene inovacije
#1 Prvi so razvili brez-dotična in popolnoma samodejna vhodna vrata Theatrica.
#1 Prvi so zasnovali uvlečno-izvlečni “potopljeni” ročaj za pametne hiše OneTouch.
#1 Prvi so zasnovali vhodna vrata s popolnoma poravnanimi linijami.
#1 Edini se lahko pohvalijo z najvišjo vrednostjo vodotesnosti na vhodnih vratih 600 Pa.

Neprekosljivi detajli
Popolnost je v detajlu, ki se odraža v vseh Pirnarjevih vhodnih vratih. Posebna osvetlitev ročajev Lux, inovativna uporaba stekla in kristala, estetske odbojne letve, metalne barve in posebne dodelave ustvarjajo osupljive mojstrovine, ki se elegantno dopolnjujejo z različnimi arhitekturnimi stili hiš.

Izjemne dimenzije vrat
Veliki prostori z visokimi stropi, veličastne vile, gradovi in umetnine sodobne arhitekture potrebujejo več kot standardna vhodna vrata. Zato jih pri Pirnarju ustvarjajo v izvedbah Grande, ki z izjemno višino in širino kreirajo vtis veličastnosti. Najvišja vrata v višini 9 m krasijo vhod vile v Dubaju.

CarbonCore – vrata, ki tesnijo kot stena

Srce vsakih vrhunskih vhodnih vrat je njena konstrukcija. CarbonCore je edina patentirana in najtrdnejša karbonska konstrukcija na svetu, ki so jo v Pirnarju razvili izključno za vhodna vrata. Karbonska vlakna so izjemno lahka, toga in nekajkrat močnejša od jekla, zato se uporabljajo tudi v najsodobnejših letalih, dirkalnih avtomobilih in pri najbolj prestižnih vhodnih vratih Pirnar. Ne krivijo se niti na žgočem soncu niti v najhladnejših zimah. Zaradi izjemnega tesnjenja, ni prepiha, odpiranje pa je izredno enostavno.

OneTouch za najbolj osebna sodobna vrata

Pirnar OneTouch so prva in edina vhodna vrata na svetu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim ročajem. Ko skriti čitalec prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče ročaj, ki razsvetli svojo okolico, vrata pa se odklenejo. Nekaj sekund po zapiranju se vrata samodejno spremenijo nazaj v prečiščeno ploskev brez potezala, kar onemogoča kakršnokoli manipulacijo z vhodom.

Edinstveni ročaji – ročno izdelane mojstrovine

Zgodovina znamke Pirnar se je pred več desetletji začela prav z razvojem in izdelavo ročajev, zato jim veliko pozornosti namenjamo še danes. So najbolj osebni in najbolj občudovani del vhodnih vrat. Ničesar, kar jih odlikuje, ne moremo opisati kot standardno ali serijsko. Prav vsak je unikatno ročno delo, rezultat lastnega oblikovanja in neštetih ur natančne obdelave.

Pirnar pergole za nove razsežnosti vašega doma

Poleg vhodnih vrat je Pirnar razširil ponudbo z lastno linijo pergol Pirnar. Sodobne in povsem avtomatizirane bioklimatske pergole ustvarjajo najoptimalnejše pogoje, zaradi katerih boste pod njimi uživali vse leto, v vsakem vremenu in v vseh letnih časih. Če vhodna vrata ščitijo intimo našega doma, nam jih pergole odpirajo in omogočajo, da zunaj doživimo najlepša kosila, najboljše zabave, najbolj romantične večere in največji mir.

Naj vas Pirnar navduši v živo!

Naj vas Pirnar navduši v živo! Vhodna vrata si oglejte v živo v Pirnarjevih razstavnih salonih v Ljubljani, Mariboru in Kopru. Šele tam si boste zares predstavljali, kako bi bila določena vhodna vrata videti pri vas doma. Z dotikom materialov, odpiranjem in zapiranjem, podrobnim ogledom vseh detajlov in posameznih elementov boste zares doživeli občutek Pirnarjevih vrat. Naj vas njihove nagrajene mojstrovine navdušijo v živo.

KONTAKT

Obiščite jih v prodajnih salonih

Pirnar Salon v Ljubljani, Bravničarjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
E: prodaja@pirnar.si
T: 08 205 12 10

Delovni čas:
ponedeljek in torek: 8.00 – 15.30, sreda in četrtek: 8.00 – 18.00, petek: 8.00 – 14.30

Pirnar Salon v Mariboru, Ptujska cesta 17, 2204 Miklavž na Dravskem polju
E: maribor@pirnar.si
T: 02 707 00 20

Delovni čas:
ponedeljek in torek: 9.00 – 16.00, sreda in četrtek: 12.00 – 18.00, petek: 9.00 – 15.00

Pirnar Salon v Kopru, Ferrarska ulica 5, 6000 Koper
E: koper@pirnar.si
T: 040 856 748

Delovni čas:
Termin obiska po dogovoru.

NASLOV

Bravničarjeva ulica 20
SI-1000 Ljubljana

POKLIČITE

+386 (0)8 205 12 10

PIŠITE NAM

prodaja@pirnar.si

Oddajte povpraševanje

Člani skupine Vila Bravum