Revija Radosti bivanja

Za ogled revije Radosti bivanja kliknite na naslovnico.

 
 
 

PIRNAR

PIRNAR

Čudovito. Drzno. Brezkompromisno.

PIRNAR d. o. o. je eden najbolj inovativnih evropskih proizvajalcev prestižnih vhodnih vrat. Brezkompromisno izdelana ALU in lesena vhodna vrata občudujejo kupci po vsem svetu. Je hitro rastoče družinsko podjetje z okoli 250 zaposlenimi in razvito prodajno mrežo po več celinah.


Med njihovimi svetovnimi inovacijami so prva vrata s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom, prva samodejna vhodna stena, prva kolekcija popolnoma površinsko poravnanih vhodov, najbolje izolirana vrata na svetu in mnogo drugih. Zanje redno prejemajo najbolj prestižne mednarodne nagrade za inovacije in oblikovanje, med drugimi tudi Red Dot, German Innovation Award Winner in German Design Award Winner.


Kar podjetje PIRNAR loči od podobnih, je edinstven način razmišljanja in dela. Nič ni nemogoče. Vse je pomembno. Končni cilj je občudovanje, zato je vsak vhod izpiljen v elegantno mojstrovino. Njihove izdelke prepoznamo po mojstrski natančnosti in ročno dodelanih detajlih, ki jih ni mogoče izdelati strojno.


PIRNAR so prestižna vhodna vrata, ki vzbujajo občudovanje. Njihovi kupci so ljudje, ki uživajo v lepem, kupci njihove najbolj prestižne linije Ultimum pa drzni in odločni perfekcionisti z okusom.


Spletna stran: www.pirnar.si

DELOVNI ČAS SALONA:

ponedeljek in torek: 8.00–15.30
sreda in četrtek: 8.00–18.00
petek: 8.00–14.30

e-pošta: prodaja@pirnar.si

 
 
 

Povpraševanje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.