SPALNI CENTER MAREMICO – VSE ZA DOBER IN DOVRŠEN SPANEC

boxspring-logo-250

Podjetje Maremico že od leta 1994 skrbi za prespane noči in spočita jutra Slovenk in Slovencev ter uporabnikov njihovih postelj in ležišč po svetu. Nadobudna in inovativna ekipa je svoje delo pričela s prodajo vrhunske vodne postelje Lectus, leta 2009 pa je trgu predstavila personalizirano ležišče Leticia. Z dolgoletnim razvojem in inovativnimi pristopi je svoj prostor pod soncem našla tudi luksuzna postelja BoxSpring, katere trend iz leta v leto raste.

Salon Spalni center Maremico se nahaja v ljubljanskih Črnučah na Šlandrovi 4b, kjer vsakega obiskovalca prijazno sprejmejo svetovalke za zdravo spanje. Ponujajo možnost preizkusa vodne postelje Lectus in ležišča Leticia. Navdušenci BoxSpring postelje pa poleg tega lahko po lastni želji izberejo barvo in material oblazinjenja z bogate barvne palete, višino postelje ter izgled vzglavne stranice.

Kupijo lahko tudi izdelke za zdravo spanje kot so rjuhe Bella Donna, vzglavniki iz lastne linije Leticia, raznobarvna posteljnina slovenskega podjetja Odeja, odeje in še več. Vse izdelke je možno naročiti tudi prek spletne trgovine maremico.si.

BoxSpring postelje – trend, ki iz leta v leto raste

BoxSpring postelje veljajo za enega izmed največjih trendov ta hip. Ponujajo odlično razmerje med estetiko in vrhunskih udobjem. Uporabnike BoxSpring postelje najbolj navdušuje dovršeno oblazinjenje, ki je na voljo v usnju ali tekstilu in več kot 100 barvnih odtenkih. Postavljena v spalnico, predstavlja njeno središče in kar vabi k nočnemu počitku. Za luksuzen videz poskrbi tudi sama višina postelje. Njihov najbolj luksuzen model BoxSpring Lux lahko sega vse do 76 cm. Za udobje BoxSpring postelje poskrbita personalizirano ležišče Leticia ali vodna postelja Lectus, ki nudita popolno prilagajanje telesu vsakega posameznika.

Inovativen način postiljanja BoxSpring postelje – Exclusive Top

BoxSpring postelja, podjetja Maremico, se lahko pohvali z inovativnim načinom postiljanja, kot ga verjetno še niste videli. Exclusive Top sistem postiljanja je narejen na način, da uporabnik postilja le zgornji del ležišča, večina ležišča pa je skrita v oblazinjenem posteljnem podstavku. To mu prihrani nepotrebne bolečine v hrbtenice, poleg tega pa poskrbi za minimalistično dovršen videz BoxSpring postelje.

Vodna postelja Lectus – stara znanka

Kdor je že slišal za vodno posteljo je gotovo slišal tudi za Lectus. Ta slovenski in svetovni trg osvaja že krepko čez 25 let in nič ne kaže, da bi navdušencev nad njo kaj kmalu zmanjkalo. Vodna postelja ne ustreza vsakomur, kdor pa si jo želi, je zagotovo navdušen. Pred nekaj leti je vodna postelja Lectus namreč postala bogata za eno novost – toper. Dodatni toper je namenjen predvsem tistim, ki jim neposredno ležanje na vodi ne ustreza, pač pa potrebujejo še dodatno podporo. Toper je nad vodno posteljo pritrjen z zadrgo, uporabnik pa lahko izbira med tremi različnimi udobji – čvrsto, udobno ali zelo udobno.

Ležišče Leticia – personalizirana ležišča

Ležišča iz linije ležišč Leticia so izdelana po meri vsakega posameznika. Ljudje smo si različni, zato niti eno ležišče ne ustreza dvema posameznika. Svetovalke za spanje v salonu poskrbijo za celostno izkušnjo – obiskovalca poležijo na inovativno »pametno posteljo« Smart bed, ki prikaže pritiske telesa na ležišče. Nato ga izmerijo in se pogovorijo o njegovih željah in potrebah po spalnem udobju. Vse podatke posredujejo proizvodnjim delavcem in delavkam, ki poskrbijo, da je ležišče Leticia ukrojeno uporabniku.

Anatomski vzglavniki Leticia – vzglavniki po meri

Linijo kakovostnih vzglavnikov Leticia predstavljajo tri vzglavniki – vzglavnik Leticia, vzglavnik Pillow 4 you in vzglavnik AntiAge.

Vzglavnik Leticia je modularni vzglavnik, ki ima več kot 100 različnih možnosti prilagoditve posamezniku. Vzglavnik Pillow 4 you je njegova poenostavljena različica, pri kateri lahko uporabnik spreminja naklon in višino vzglavnika. AntiAge vzglavnik pa je prav poseben vzglavnik, ki pomaga pri preprečevanju nastajanja obraznih gub.

Predstavitev vseh treh vzglavnikov >>

Kvalitetne napenjalne rjuhe Bella Donna

Napenjalne rjuhe Bella Donna so s svojo kvaliteto in številnimi barvnimi odtenki osvojile že skorajda ves svet. Nemški butični proizvajalec Formesse je na trgu namreč prisoten že vse od leta 1957. Svet navdušuje z napenjalnimi rjuhami izjemne kvalitete. Ko jih boste enkrat preizkusili, jih zagotovo več ne boste zamenjali. Na voljo so v številnih barvah, poleg tega pa je ena dimenzija primerna za več različnih dimenzij ležišča. Prav tako so na voljo rjuhe za visoke vzmetnice ter rjuhe za toperje oz. nadvložke.

Dodatki za spalnico

V spletni trgovini maremico.si lahko najdete tudi številne druge dodatke za dom, predvsem pa za spalnico. Priporočamo, da si pogledate odejo ClimaBalance BedTime, njihovo izbiroraznobarvne posteljnine, pripomočkov za refluks ter ostalih dodatkov za dom.

KONTAKT

Obiščite salon Spalnega centra Maremico

Salon Spalni center Maremico je odprt vsak delavnik od 8. do 19. ure in ob sobotah od 9. do 13. ure.

Če jih ne morete obiskati, vam svetovalke z veseljem svetujejo tudi preko telefona na 01 561 09 00 ali elektronske pošte na prodaja@maremico.si.

Več informacij najdete tudi na spletnih naslovih boxspring.si, lectus.si, leticia.si in maremico.si.

NASLOV

Maremico d. o. o.
Šlandrova ulica 4
SI-1000 Ljubljana

POKLIČITE

+386 (0)1 56 10 900

PIŠITE NAM

prodaja@maremico.si

Oddajte povpraševanje

Člani skupine Vila Bravum