Novo zagotovilo kakovosti na področju bivanjske kulture

Vila Bravum je skupina podjetij, ki zagotavljajo najvišje standarde pri opremljanju doma in ureditvi okolice. Njihov ugled, tradicija in prepoznavno ime so jamstvo, da boste pri članih skupine Vila Bravum dobili vrhunske izdelke in storitve.

Gradimo odličnost.

Če zaupate enemu, lahko zaupate vsem

Se lotevate gradnje hiše ali urejanja svojega stanovanja? Kako izbrati izvajalce, ki jim boste lahko z zaupanjem odprli vrata svojega doma?

Kadar smo v dvomih, za nasvet vprašamo tiste, ki jim zaupamo. Člani skupine Vila Bravum so zaupanja vredni, kar dokazujejo njihova tradicija, ugled in številne reference. S svojim dobrim imenom jamčijo drug za drugega. Če ste s katerim koli izmed članov skupine že sodelovali in bili z opravljenim delom zadovoljni, potem lahko podobno pričakujete tudi od drugih.

Kako je nastala skupina Vila Bravum?

Skupina Vila Bravum je nastala kot posledica znanstev in prijateljstev med lastniki podjetij, člani skupine. Pogosto smo se srečevali in sodelovali in skozi čas zgradili medsebojno zaupanje. Prav zato lahko člani skupine drug drugega priporočamo tudi vam, našim kupcem!

Vrednote, ki družijo člane Skupine

Poštenost

Doslednost

Spoštovanje kupcev

Profesionalnost

Kdo so člani skupine Vila Bravum?

Skupino Vila Bravum sestavljajo podjetja, ki naše bivanje delajo lepše in bolj kakovostno. To so podjetja, ki so si ustvarila ugled in močno, prepoznavno ime med ponudniki izdelkov in storitev za opremljanje doma, urejanje hiše in okolice. Vsi člani skupine so vodilni ali eni izmed vodilnih na svojem področju. Njihova tradicija in številni kupci so zagotovilo za to, da gre za preverjena podjetja, ki jim lahko zaupate.

Kriteriji za vstop v skupino Vila Bravum

Kriteriji za članstvo v skupini so strogi. Nove člane sprejemamo na podlagi priporočil obstoječih članov, ki pa morajo novinca poznati vsaj pet let. Hkrati mora podjetje vsaj pet let tudi delovati na področju, ki ga zastopa v skupini Vila Bravum, imeti svoj prodajni salon in zagotovljene poprodajne aktivnosti. Ob tem mora vsako podjetje dopolnjevati ponudbo ostalih članov skupine, ne sme predstavljati konkurence kateremu izmed članov, imeti mora uveljavljeno ime in biti prepoznavno kot eno najboljših na svojem področju. Član, ki botruje sprejemu novega člana, za novinca jamči s svojim dobrim imenom.
Le na tak način lahko Skupina ohranja visok standard storitev in kakovost članstva.

Člani skupine Vila Bravum