boxspring postelja spanje v posetlji moderna spalnica

BoxSpring postelja – raj za spalne navdušence

BoxSpring postelja, proizvedena v slovenskem podjetju Spalni center Maremico, ni enaka boxspring posteljam ostalih proizvajalcev. Ponaša se z vrhunskim dizajnom, nadstandardno višino, možnostjo izbire ležišča in nenazadnje z neprecenljivo kvaliteto. Da jo boste razumeli, jo morate enostavno preizkusiti in če do sedaj niste bili spalni navdušenec, bo BoxSpring postelja poskrbela, da se boste odslej vsako noč z veseljem srečali z njo.

Ročno izdelana BoxSpring postelja

BoxSpring postelja je ročno izdelana v proizvodni delavnici v Ljubljani. Gre skozi roke tapetnikov, šivilj in monterjev, ki skupaj z dostavljalci poskrbijo, da je celotna pot od začetka izdelave BoxSpring postelje do končne brezplačne dostave popolna. Niti ena BoxSpring postelja ni izdelana vnaprej, saj je vsaka izdelana po naročilu. Vsak posameznik tako po lastnih željah izbira:

  • kateri material in barva oblazinjenja bosta krasila njegovo BoxSpring posteljo (možno je izbrati tudi dva različna materiala oziroma barvi),
  • dimenzijo postelje, ki je lahko tudi nestandardna,
  • končno višino postelje,
  • obliko in višino vzglavne stranice ter celo,
  • katero ležišče iz ponudbe linije ležišč Leticia ali model vodne postelje Lectus, bo vgrajen v notranjost BoxSpring postelje.

BoxSpring postelja bo poskrbela za glamurozen videz vaše spalnice

Ljudje premalo poudarka damo na to, kakšno posteljo imamo v sobi. Pogosto spalnico preveč zasičimo z raznimi dodatki in omarami, na posteljo pa se spomnimo šele na koncu. Glede na to, da je spalnica namenjena spanju na postelji, se nam zdi logično, da se mora postelji dati veliko večji pomen. Če ste od nekdaj radi občudovali glamurozen videz hotelskih sob, si drznite imeti to tudi doma. Naj bo postelja kraljica vaše spalnice, postavljena v središče. Če s katero posteljo, si to zagotovo lahko privoščite z BoxSpring posteljo. Vzglavna stranica, poravnana s širino postelje ali neporavnana z njo, prečiščenega ali baročnega videza; pastelnih ali zelo živahnih odtenkov, v oblazinjenem usnju ali tekstilu … vse to vam BoxSpring postelja ponuja. Pripravljena je na vsak okus estetike. Zagotovo pa bo prav vsaka kombinacija, ki jo boste izbrali za svojo BoxSpring posteljo, vašo spalnico naredila glamurozno in veličastno. Oglejte si galerijo postelj BoxSpring tukaj.

izbira boxspring postelje barve oblazinjenje material

BoxSpring postelja pogosto cenjena zaradi nadstandardne višine

Poleg vseh prednosti BoxSpring postelje, je ena izmed njenih najbolj cenjenih prednosti, ki jo prepoznavajo uporabniki, vrtoglava višina, ki spalca ponese v novo dimenzijo spalnega udobja. Visoka postelja je preprosto bolj udobna, omogoča pa tudi lažje leganje in vstajanje. Visoka postelja poskrbi, da so vaši kolki v položaju sedenja na robu postelje, nad koleni, zato ob vstajanju s postelje hrbtenica ni obremenjena. Najbolj luksuzen model BoxSpring postelj, BoxSpring postelja Lux, je možno naročiti tudi končne višine 76 cm, medtem ko se višina osnovnega modela BoxSpring postelja Base prične s 64 cm (s tem pa jo še vedno lahko označimo za visoko posteljo).

Srce BoxSpring postelje je personalizirano ležišče

Da je BoxSpring postelja, izdelana v Sloveniji, res nekaj posebnega, potrjuje dejstvo, da njeno srce oziroma jedro predstavlja personalizirano ležišče Leticia ali vodna postelja Lectus. Za obe je značilno, da se v največji meri prilegata telesu vsakega posameznika.

Linija ležišč Leticia je lastna linija podjetja Maremico. Več let izkušenj in razvoja na področju spalnega obdobja, je ekipo Maremico pripeljalo do tega, da so razvili verjetno najbolj personalizirano ležišče daleč naokoli – ležišče Leticia Multimodular. Tudi teh ležišče ne izdelujejo vnaprej, pač pa je vsako ležišče ustvarjeno glede na telesne mere, potrebe in želje vsakega posameznika. Sestavljeno je iz 20 območij, izmed katerih se vsak natančno prilega telesu tistega, ki bo spal na tem ležišču, izdelanem posebej zanj. Leticia Multimodular se tako 100 % prilega posamezniku. Podobna zgodba je vodna postelja Lectus, ki vam jo v Spalnem centru Maremico brez problema vgradijo v BoxSpring posteljo – poznavalci vedo, da se tudi vodna postelja 100 % prilega telesu in velja za eno najboljših ležišče za hrbtenico. Linija ležišč Leticia medtem ponuja tudi ležišče Leticia TrioComofort, ki se posamezniku prilega na 7 območjih ter vzmetnica Leticia Spring, ki se posamezniku točkovno prilagaja in velja za najbolj zračno ležišče na trgu. BoxSpring postelja tako zagotavlja najboljšo kvaliteto tudi v njenem samem jedru. Lectus, Leticio in BoxSpring – vse v enem, lahko spoznate v obsežnem katalogu Spalnega centra Maremico, ki ga lahko brezplačno naročite tukaj.

boxspring postelja sredisce spalnice moderna spalnica ideje
boxspring postelja kvalitetno lezisce visoka moderna postelja

Olajšajte si postiljanje postelje s posebno inovacijo

BoxSpring postelja se predstavlja še z eno posebno inovacijo – pritrjenim toperjem oziroma nadvložkom Exclusive Top. V prvi vrsti je njegova prednost ta, da je nadvložek pritrjen z zadrgo in zato ne leze s postelje, kot ste verjetno navajeni, če imate nadvložek drugega proizvajalca. Njegovo prevleko je možno sneti in oprati na 60 °C v domačem pralnem stroju. Ponaša pa se še z eno prednostjo. Pri večini modelov BoxSpring postelje namreč z inovacijo Exclusive Top postiljate le zgornji del ležišča, del s toperjem. To vam prihrani bolečine v hrbtenici, saj je ta del veliko lažji za postiljanje v primerjavi s celotnim ležiščem. Poleg tega pa sistem Exclusive Top poskrbi za minimalističen in dovršen videz BoxSpring postelje. Inovacija, kot je še niste videli, številni uporabniki pa so nad njo navdušeni!

BoxSpring posteljo lahko preizkusite v salonu Spalnega centra Maremico v ljubljanskih Črnučah na Šlandrovi 4b. Na voljo so vam tudi na telefonski številki 01 561 09 00 ali na elektronskem naslovu prodaja2@maremico.si. Njihove svetovalke za spanje vam bodo z veseljem svetovale pri izbiri BoxSpring postelje, vas po potrebi izmerile z nevtralno meritvijo, ki bo dala smernice za izdelavo ležišča BoxSpring postelje in se pogovorile o vaših željah in potrebah po spalnem udobju.

spalni center maremico