osvetlitev doma

Svetloba se zdi ljudem nekaj tako samoumevnega kot zrak. Šele ko je ni, se zavemo, kako pomembna je. Svetlobo zlahka povežemo s svetili, lučmi in svetilkami, pravzaprav pa bi jo morali povezovati z občutki.  

Le pomislite, kako se izboljša naše počutje v prijetno svetlih, ravno prav osvetljenih prostorih in kako zaniha razpoloženje, kadar nas ovijeta tema in mrak. Ali pa, kako neprijetno se počutimo, kadar nam v oči bije premočna, ostra svetloba.   

Ne glede na to, ali se s svetlobo ukvarjamo pri osvetljevanju domače dnevne sobe ali kuhinjskega pulta, dijaške delovne mize ali bralnega kotička, dober nasvet je vedno nadvse dragocen. Za vsako osvetlitev doma, pa naj gre za manjši prostor, kjer je potrebnih le nekaj svetil, ali večjo družinsko hišo, ki zahteva notranja in zunanja svetila, si strokovnjaki podjetja ES svetila vzamejo čas in se projektiranju svetlobe temeljito posvetijo. 

V svoji več kot 30-letni tradiciji so z osvetlitvijo pomagali več kot 15.000 strankam in osvetlili vse od garsonjere do ljubljanske stolnice, od turističnih namestitev do poslovnih objektov. 

Zaradi ustrezne svetlobe je večja tudi produktivnost

Se sprašujete, kako so povezane luči in produktivnost? Preprosto: boljše počutje v poslovnem prostoru spodbuja dobro delo zaposlenih. Skrb za zaposlene je odlika uspešnih podjetij z vizijo, zlasti naprednih in dinamičnih podjetij,  kjer si običajno želijo odprt skupen prostor, namenjen druženju in delu. 

Strokovnjaki za svetlobo ES svetila podjetjem pogosto predlagajo domišljeno osvetlitev poslovnih prostorov. To lahko vključuje osnovno delovno osvetlitev ter sekundarno, ambientalno osvetlitev. Pri tem je zelo priljubljena kombinacija RGB in običajnih vgradnih LED trakov, UV stropnih svetil in visečih svetilk. »Tako nastaja v prostoru dinamična igra odsevov in barv, rešitev, ki v poslovnem okolju zelo stimulativno deluje na zaposlene,« pove direktorica podjetja ES Svetila, Urška Novak Chrysanthis. 

Vse njihove osvetlitvene rešitve ustvarjajo prijetno ambientalno klimo in se prilagajajo potrebam njihovih strank. Pokličite jih za ponudbo in se prepričajte v njihove kakovostne storitve, ki poleg osebnega svetovanja obsegajo tudi projektiranje in elektroinštalacije, njihovo trgovino pa obiščite na naslovu Ob zeleni jami 9 v Ljubljani.